Flow of Love
Photographer: 
Alima Ruf©

                                    Energetische Therapie:                                                                  

Energetische Therapie is al zo oud als de mensheid zelf. Energetische Therapie wordt ook wel Paranormale Therapie genoemd. Bij Energetische Therapie brengt men ‘Kosmische’ of ‘Universele’ energie over  naar de ander, waardoor blokkades opgeruimd worden en het zelfgenezend vermogen geactiveerd/gestimuleerd wordt.

Dit alles gebeurt vanuit de holistische zienswijze, dat wil zeggen dat de mens gezien wordt als 1 geheel (fysiek, emotioneel, mentaal & spiritueel). Alles is met elkaar verbonden.

Wanneer de balans tussen deze elementen verstoord is, kan zich dit uiten in klachten op allerlei gebied. De behandelingen zijn erop gericht om deze balans te herstellen en zo de klachten te doen verminderen/te laten verdwijnen.

Tijdens de energetische therapie maak ik gebruik van verschillende tools, zoals massage, hypnose, body dearmouring, reading, healing, clearing, het opschonen/in balans brengen van het energieveld/aura, het balanceren/activeren van de chakra's en de energiebanen in het lichaam. De inzichten/boodschappen die ik ontvang tijdens de behandelingen, zal ik delen in de voor-/nabesprekingen van de behandelingen, zodat er een nog dieper inzicht ontstaat. 

Deze therapievorm kan uitstekend gegeven worden NAAST de reguliere en andere (alternatieve) therapievormen die er zijn (en zijn GEEN vervanging van reguliere medische trajecten. Raadpleeg daarom bij (aanhoudende) klachten ook altijd een arts!). De behandelingen zijn natuurlijk en veilig en worden vakkundig begeleid d.m.v. coachende gesprekken.

Ik heb vele trainingen gevolgd t.a.v. het werken met verschillende energievormen en heb daardoor vele tools in handen om mensen op weg te helpen. Hierbij maak ik ook gebruik van mijn brede werkervaring binnen de zorg en de opleidingen die ik hiervoor heb gevolgd en de levenservaring die ik heb opgedaan. 

 

---

 

Sjamanistisch Healingtraject    
Sjamanisme is al zo oud als de mensheid. De wijsheid en kennis van de medicijnmannen en -vrouwen werd van generatie op generatie zorgvuldig overgebracht. Het werken met de elementen, de krachten van de natuur, de Spirits en oeroude rituelen staan centraal in deze stroming. Het traject bestaat altijd uit het scannen/balanceren/activeren van het energieveld,/aura en de chakra's/energiebanen, channeling/reading (het ophalen/doorgeven van inzichten/boodschappen), healing (gebruikmakend van de Sami energie (Universele Levensenergie), de Kalpa energie (krachtgevende energie), het activeren/boosten van het zelfgenezend vermogen en het werken met de Aarde-energie en de energie van de andere elementen. Verder kunnen de healing sessies de volgende elementen bevatten (naar gelang wat op dat moment nodig is): 

  • Trancereizen: Tijdens een trancereis, kom je in een diepere staat van ontspanning, waardoor inzichten gemakkelijker ontvangen worden en dieper doorwerken. We maken, onder begeleiding van de drum, ratel en/of zang een reis in het onderbewustzijn om tot deze inzichten te komen. 
  • Terughalen van de Ziel: Door (extreme) vermoeidheid, stress, trauma's e.d. kan het zijn dat de Ziel niet meer (geheel) in het lichaam aanwezig is. Met behulp van een sjamanistisch ritueel, wordt de Ziel weer uitgenodigd om (in zijn geheel) terug te keren in het lichaam, waardoor je de energie weer voelt terugkomen die je verloren was en je weer (volledig) in verbinding komt met jezelf. 
  • Soul Retrievel: Elke persoon maakt nare dingen mee, vervelende ervaringen, ongevallen, (extreme) ruzies, trauma's. Het zorgt ervoor dat één of meerdere Zielsdelen het lichaam verlaten en terugkeren naar het Zielerijk. De 'gaten' in de Ziel die hierdoor ontstaan, worden opgevuld met energie, maar dit is vaak negatieve energie, waardoor iemand zich niet prettig voelt. Je bent letterlijk niet meer 'heel'. In een heel bijzonder en diepgaand ritueel, worden de verloren delen opgehaald en weer opgenomen in het lichaam. Een intense ervaring, die een diepe healing brengt op Zielniveau. 
  • Rebirthing: Een diepgaand ritueel, waarbij teruggegaan wordt naar het moment van voor de incarnatie op Aarde. Je ervaart opnieuw, heel bewust je geboorte en de Zielsmissie die je is meegegeven in dit leven. 
  • Voorouder Ritueel: Voorouders zijn belangrijk binnen het Sjamanisme. Veel blokkades e.d. zijn ontstaan door ervaringen van onze voorouders, die zij hebben doorgegeven via de bloedlijn. Healing op deze lijnen, helpt niet alleen jou, maar ook de 7 generaties voor jou en de 7 generaties die na jou zullen komen. Dit zijn zeer diepe, intense healing processen. 
  • Chumpi Stones: Healing d.m.v. de Chumpi Stones. De Chumpi Stones worden gemaakt van gesteente uit de bergen van Peru, door de Qéros Paqo's. De stenen, die elk verbonden zijn met een eigen krachtdier, spirits en energieën, zorgen voor een diepgaande opschoning, balancering en harmonisering van het energieveld. 
  • Massage: Door het volgen van een Sjamanistisch Healingtraject, kom je weer dichter bij jezelf te staan, voel je je energieker, sterker en evenwichtiger. Met de inzichten die je ontvangt kun je nieuwe stappen zetten en oude denkpatronen loslaten, om zo lichter en met meer vertrouwen de toekomst tegemoet treden. 

 

Er kunnen vele soorten genezingen plaatsvinden door middel van energetische healing. Het is echter géén vervanging van de medische wetenschap. Ga daarom ook altijd met uw klachten naar een arts.