Flow of Love

Healing avond/-dag

Regelmatig organiseer ik Healingavonden/-dagen. Tijdens deze dagen werken we op diepgaand niveau om onszelf helemaal op te schonen en te healen waar nodig. 

De thema’s die aan bod komen zijn steeds anders, denk hierbij aan:

Innerlijke kracht,  innerlijke vrede, in contact met je Hogere Zelf (IAM Presence), innerlijk kind werk, werken met de engelen, Power of the Heart, luisteren en gebruik maken van je innerlijke stem, zielswerk, herstel van de blauwdruk, de heilige geometrie etc.

Ook werk ik veel vanuit het sjamanisme en deze avonden/dagen kunnen de volgende thema’s omvatten: soul retrieval, rebirthing, voorouderritueel, het maken van een despacho, womb healing etc.

De volgende Healingdag/-avond staat gepland op: 

Voorouder Healing dag: 20 December 2020 in het Zuiderlicht te Breda

Op deze dag werken we met onze voorouders. In de ochtend geven wij in samenwerking met de voorouders een clearing (diepgaande opschoning van het hele fysiek-energetische systeem) en een healing op de familielijnen. 

In de middag maken we een despacho en voeren we een dankbaarheidsritueel uit. We sluiten af met een ritueel om al het oude wat we los willen laten in 2020 te laten en onze intenties voor 2021 neer te zetten. 

Een prachtige afsluiting van een, voor velen, bewogen jaar. 

Neem je drum/ratel mee als je deze hebt. 

Kosten: €80,- (aanbetaling €30,-, je ontvangt een betaallink bij aanmelding).