Flow of Love
Massage & Bodywork

Aanbod:

  • Indiase Hoofdmassage: een snelle, ontspannende massage van schouders, hoofd en nek die stress en hoofdpijn verlicht. In ongeveer 15 minuten een flinke oppepper! 
  • OPU HULI: Hawaïaanse buikmassage. Een subtiele massage, waarin de organen weer terug op hun plaats gebracht worden. Dit helpt je om je stofwisseling & spijsvertering te verbeteren. Voedingsstoffen worden beter opgenomen in het lichaam en heeft geeft je de ruimte om dieper door te kunnen ademen. Doordat je dieper kunt ademen, verlaagt dit het stressniveau, heeft het een rustgevende werking en helpt het je om positiever in het leven te staan. Een groot cadeau aan jezelf! De OPU HULI duurt ongeveer 20 minuten (exclusief voor- en nagesprek). 
  • LOMI HAPAI: Zwangerschapsmassage. Deze Hawaiaanse massage werd oorspronkelijk geleerd aan de aanstaande vaders om hun vrouw te kunnen ondersteunen tijdens de zwangerschap en bevalling. Ook om te herstellen van de bevalling is deze massage heel geschikt. Op een zachte, vloeiende manier wordt het gehele lichaam gemasseerd, om zo ontspanning te brengen in het lichaam van zowel moeder als kind. Een welverdiende massage voor elke (aanstaande) moeder! Deze massage duurt ongeveer 60 minuten (exclusief voor- en nagesprek). 
  • Oer-hotstone massage: een verwarmende en ontspannende massage die diep helend is door het gebruik van de Oerstone en Hotstones. Zowel op fysiek gebied als op energetisch vlak vindt er diepe heling plaats. In deze massage wordt er gebruik gemaakt van verwarmende eigenschappen van de hotstones en de energetische krachten van de stenen. Bij deze massage wordt er zowel met de handen, als met de stenen gemasseerd. Deze behandeling duurt ongeveer 90 minuten (exclusief voor- en nagesprek). 
  • Hammam Spa Massage: een heerlijke, ontspannende en diep reinigende massage. Deze massage bevat een scrub reiniging, een zeepzak massage en een afsluitende oliemassage. Tegen meerprijs uit te breiden met een kleipakking.  De behandeling kan variëren van 45 minuten tot 90 minuten (exclusief voor- en nagesprek). 
  • Ontspanningsmassage/energetische massage: massage gericht op het reguleren van stress en het opheffen van blokkades in de doorbloeding zodat u zich meer ontspannen, energieker voelt en pijnklachten kunnen verminderen. Ook is de massage gericht op het opruimen van blokkades en het laten stromen van de energie door de energiebanen, waardoor er ook op diepere lagen healing kan plaatsvinden. Een echte weldaad voor zowel lichaam & geest (de behandeling kan variëren van 30 minuten tot 120 minuten (exclusief voor- en nagesprek). 

 

Body Dearmouring

Er zijn verschillende soorten Body Dearmouring in de wereld, maar de techniek die hier gebruikt wordt, wordt de ‘Tender Touch Technique’ genoemd. De naam zegt het al: er wordt gewerkt vanuit zachtheid, liefdevolle aanraking en rust. De techniek is krachtig, maar forceert het lichaam niet.

In ieders leven komen negatieve ervaringen voor, deze trauma’s kunnen zich opslaan in het lichaam. Het lichaam verhardt, het ‘bewapent’ zich met harde ‘schildjes’ die je kunt voelen als onregelmatigheden in het bindweefsel. Wanneer je hier niets mee doet, verhardt je steeds meer, raak je uit balans en voel je steeds minder goed. Het hele systeem raakt in de war, wat kan leiden tot allerlei (fysieke) klachten. Tijdens de sessies Body Dearmouring, worden deze ‘schildjes’ verzacht & ‘ontwapend’. Wanneer dit gebeurt, zul je voelen dat de energie weer gaat stromen en jij jezelf weer steeds vrijer en in je lijf gaat voelen en meer rust ervaart in je hoofd.

Er wordt gewerkt vanuit een veilige bedding, want een lichaam kan zich niet openen/vrijgeven wanneer het zich niet veilig voelt. Er kan pijn ervaren worden, maar de pijngrens van het lichaam wordt altijd gerespecteerd. Wanneer men dit niet doet, zal er namelijk geen totale ontspanning zijn en zal het lichaam in verzet gaan, waardoor spanningen/stress etc. niet losgelaten kunnen worden. In tegendeel: er zullen zich dan eerder nieuwe verhardingen in het lichaam gaan vormen.

Ik heb zelf al vele keren de Body Dearmouring mogen ervaren, een diepgaand en helend proces. Intens maar liefdevol. Omdat ik dit zo heb ervaren, wilde ik dit heel graag kunnen delen in de praktijk, iets wat ik met veel liefde & aandacht doe.