Flow of Love
« Previous

Corona update IV

De 2e lockdown is een feit. En dat is jammer, want het betekende ook dat ik de praktijk weer moest sluiten voor het massage/bodywork. En dat terwijl er zo ontzettend veel behoefte is aan fysiek contact in deze tijd. Daarnaast moeten veel mensen thuiswerken, op plekken die daarvoor eigenlijk ongeschikt zijn, waardoor fysieke problemen ontstaan. Tel daarbij op dat er minder lichaamsbeweging mogelijk is doordat sportscholen e.d. gesloten zijn. Dit geeft veel lichamelijke ongemakken (buitenom de stress/spanning die alle maatregelen en zorgen die daarbij horen met zich meebrengen) die wel een massage kunnen gebruiken.
 
Gelukkig kunnen de coaching/hypnose sessies en het healingwerk wel doorgaan. Dit kan immers op de gevraagde afstand gedaan worden, of zelfs online. De coaching sessies bied ik ook buiten aan, in de vorm van wandelcoaching. Net zo fijn en effectief als het werken binnen de praktijk.
 
Als je dus hulp/ondersteuning nodig hebt in deze pittige tijd, schroom dan dus niet om contact op te nemen. Ik ontvang je in liefde.
 
Warme groet,
Leona.
There are not messages yet
Created on: 21-12-2020