Flow of Love

URIM-CODE

De Urim-Code; een Energetische Stoel met een matrix van “Levend Licht”

Steeds meer mensen weten dat in ons een intelligent bewustzijn werkzaam is met een onbeperkt vermogen. Dit bewustzijn zorgt voor ons. Het is helend van aard.

De Lichtmatrix van de Urim-Code, een matrix van Levend Licht, bewerkstelligt dat dit bewustzijn veel beter kan functioneren en weer de verbinding kan maken met je goddelijke blauwdruk, de plek waar je volledig HEEL en in EENHEID bent. Je kunt in de Urim-Code met volledige aandacht dit intelligente bewustzijn specifieke opdrachten geven. Hierdoor kan op een moeiteloze manier genezing en herstel plaatsvinden door het reorganiserend vermogen van de cellen en de nieuwe genen die worden aangemaakt. Dan weten we weer wie we zijn; waarlijke scheppers.

In een gezond lichaam communiceren de cellen met elkaar, ziekte is een verstoring in de communicatie tussen de cellen. De oorzaak ligt vaak in diepgaande stress ervaringen, oude trauma’s, belastende bewuste en onbewuste gedachtepatronen en gevoelens, kortom overtuigingen en herinneringen die ons geen goed doen.

De energetisch werkende stoel, Urim-Code, kan gezien worden als een unieke methode voor zelfheling en is een gift voor deze tijd.

“Het getal is alles, de basis van elke schepping” verklaarden de leraren vroeger al in de school van Pythagoras. Getallenmystiek kennen we uit oude hoogstaande culturen. Getalsymboliek: de sleutel tot een transformerend proces.

De Urim-Code is een energetische stoel met een sterk werkende Licht-matrix. Deze Stoel kan je helpen om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen en inzicht te verschaffen in vaak oude belastende patronen op fysiek en ziel niveau.

Ook wordt je zelfhelend vermogen geactiveerd. In een gezond lichaam communiceren alle cellen met elkaar.

In de rugleuning en de armleuningen bevinden zich getalsymbolieken, onzichtbaar weggewerkt en onder je handen liggen 2 kristallen. Samen vormen de getalsymbolieken en de kristallen de Licht-Matrix, een elektromagnetisch veld van “Levend Licht” dat verzegeld en geactiveerd is door Monique Timmers.

Deze Licht-matrix kan ook worden geleid en aangestuurd door jouw intenties, afstemming en bewustzijn. Het is geen ding maar een pulserend Wezen van Levend Licht. Voed het Lichtwezen met jouw intenties… en dromen worden waar.

 

De werking van de Urim-Code

De werking van de Energetische Stoel is gebaseerd op frequentietechnieken die het celhelend vermogen stimuleren op meerdere manieren.

Er zijn verschillende manieren om de stoel in te zetten. Ga in de Stoel zitten en laat de Lichtmatrix zelfstandig werken. De Licht-matrix van de Urim-Code stemt zich volledig af op het energieveld van de persoon die hem gebruikt! Je krijgt dat aan energie, wat je op dat moment nodig hebt en aankan.

De Urim-Code heeft invloed op de lichtkracht van het elektromagnetisch lichaam (de aura), op alle energiebanen, op de nadi’s, de meridianen, organen, de trillingsfrequenties van het lichaam en de communicatie van alle cellen. Dit is meetbaar en vaak ook voelbaar. De Licht-matrix, signaleert de aanwezige onbalans en werkt daarop in. De meeste mensen merken dit direct, al heeft iedereen zijn eigen unieke beleving. Soms meteen al bij het eerste gebruik van de stoel, soms later. Geen enkele ervaring is hetzelfde. Reacties kunnen soms even heftig zijn, maar verdwijnen meestal na 10 minuten. Soms voel je weinig tot niets, ook dit is mogelijk. Het werken op de verfijnde lichaamsenergieën en energiebanen is niet voor iedereen voelbaar.

Vergeet nooit… Wij zijn oneindig bewustzijn, oneindige liefde, al het andere is een aangenomen illusie en mag verwijderd worden.

Bewuste aansturing. In de Urim-Code stromen de energieën zowel van onder naar boven alsook van boven naar beneden. Wanneer deze beide stromen weer volledig op elkaar aangesloten zijn met het hart als middelpunt worden de chakra’s volledig geactiveerd. Dan maak je psychisch, fysiek, energetisch en spiritueel grote sprongen.

 

Fysieke werking:

- Het neutraliseren van negatieve gevoelens en gedachten.

- Het ontnemen van stress, onrust, depressies en slapeloosheid.

- Het reduceren / neutraliseren van geopatische belasting.

- Spierontspanning en diepe ontspanning van het totale systeem.

- Zelfhelend vermogen kan geactiveerd worden.

 

Energetisch:

- Diepgaande energetische reiniging, energiebanen (meridianen) worden schoon gemaakt.

- Ka-kanalen worden geactiveerd, dit zijn de hoger-dimensionale energiestromen in het etherische lichaam, die dienen als galactische verlengstukken van het systeem van meridianen in het lichaam. Zij stemmen het lichaam af op het Christusbewustzijn

- Een verbeterde doorstroming van energie door het gehele lichaam en meer gronding.

- Trilling frequentie gaat omhoog.

- Verwijdering van negatieve energetische codes, implantaten & entiteiten.

 

Spiritueel:

- Het stimuleren van geestelijke en spirituele groei.

- Een krachtige liefdevolle verbinding met Moeder Aarde; de goddelijke Moeder & het Hart van de Kosmos ervaren.

- Het ervaren van de 9 dimensies, de schatkamer van de geest, waardoor nieuwe verbindingen en een ander bewustzijn ontstaat.

- Reizen in tijd en ruimte.

- Inzichten ontvangen.

- Weer in verbinding staan met je Goddelijke Blauwdruk.

 

Werken met gedachtevormen, schep je eigen werkelijkheid

Als je op Urim-Code zit, kun je heel gemakkelijk een gedachte programmeren of een idee visualiseren. Het werkt door tot op celniveau. Maak contact met jouw intelligente bewustzijn. Je kunt in de Urim-Code met volledige aandacht dit intelligente bewustzijn specifieke opdrachten geven en een volledig gezond lichaam visualiseren. Hierdoor kan op een moeiteloze manier genezing en herstel plaatsvinden door het reorganiserend vermogen van de cellen en de nieuwe genen die worden aangemaakt. Dan weten we weer wie we zijn; waarlijke scheppers.

Je hoeft alleen maar de liefdevolle discipline op te brengen om maximaal 2 tot 3 keer per week, ongeveer 20 minuten stil te zitten en even niets te doen. Makkelijker kan niet.

De lijst met lichamelijke aandoeningen waarbij de Urim-Code ingezet kan worden is groot. Resultaten worden gemeld bij chronische moeheid, rugklachten, blokkades van energieën, balanceren van weefsel bij oude littekens, wegvloeien van spanningen, slapeloosheid, reuma en hoofdpijnen, pijnklachten enz.

Natuurlijk is een genezingsproces ook afhankelijk van andere factoren: goede voeding, een positieve geesteshouding, vertrouwen in je zelf genezend vermogen, opbouwende gedachten, voldoende ontspanning.

De Urim-Code gaat een “samenwerking” aan met de gebruiker, met zijn vibratiepatronen op zowel lichamelijk, geestelijk als spiritueel niveau.

Genezing kan nooit gegarandeerd worden maar de resultaten zijn wel heel bijzonder te noemen en steeds meer therapeuten maar ook mensen thuis ervaren de werking van de Urim-Code met veel succes en enthousiasme. Therapeuten geven aan dat hun behandelingen veel dieper inwerken en dat ze minder consulten nodig hebben met meer resultaat. Ook in groepen werkt de stoel door op het collectieve bewustzijn en zorgt voor een hele fijne energie in de ruimte.

 

Wat kun je ervaren?

Weet dat de Urim-Code je laat voelen dat er blokkades kunnen zijn. Fysieke reacties zijn dan ook mogelijk. Ze zijn echter tijdelijk. Reacties die kunnen plaatsvinden zijn bijvoorbeeld;

lichte hoofdpijn; misselijkheid; sensaties in het lichaam (warmte of koude gevoelens); tintelingen, tijdelijke moeheid door schoonmaak; hartkloppingen; oude pijnklachten die even oplichten, je emotioneel voelen, trekkingen in je lichaam, sensaties in je hoofd, enzovoort. Ze kunnen nooit kwaad, het is enkel de activering van je eigen zelfhelend vermogen of harmonisatie op celniveau dat je voelt. Ook kunnen oude klachten of pijnplekken weer even voelbaar zijn. Het hele systeem wordt opgeschoond. Je kunt ook tijdelijk weinig tot niets voelen. De Urim-Code is er voor iedereen, jong en oud. Ook kinderen mogen de Urim-Code gebruiken. Je mag rustig kussentjes zowel in de rug alsook op de zitting leggen.

Wil jij deze bijzondere stoel ook ervaren? Een sessie duurt 30 minuten, de kosten hiervoor zijn €35,- Euro. De stoel mag maximaal 3x per 6 dagen gebruikt worden. Na elke sessie dient er een rustdag ingepland te worden, om het lichaam de kans te geven om zich te kalibreren en balanceren.